O lume minunată în care veţi găsi: Distracţie Serioasă!

promo-little-gym

Da, acesta este conceptul celui mai în vogă centru de gimnastică pentru copii, din întreaga lume: ”Distracţie Serioasă”. The Little Gym, o reţea globală ce face mii de copii fericiţi şi încrezători, din peste 36 de ţări, s-a deschis şi în Bucureşti! O echipă fantastică ajută copiii să se dezvolte şi să capete încredere în sine prin intermediul exerciţiilor fizice încă de la cele mai fragede vârste (4 luni).
Cristina Nedelcu, multiplă campioană europeană şi deţinătoare a două Cupe Mondiale la gimnastică aerobică, îmbraţişază cu drag ideea The Little Gym astfel că în doar câteva luni devine reprezentanta francizei în România.
”O abordare difertită faţă de modul în care se practică gimnastica de performanţă, The Little Gym reprezintă un set de valori şi beneficii pe care copiii riscă să nu le capete în cea mai importantă perioadă a vieţii. Noi îi ajutăm! Este vorba, în primul rând despre personalitate, încredere în faptul că pot realiza mai mult prin repetiţie şi exerciţiu, iar noncompetitivitatea activităţilor din cadrul claselor noastre îi ajută să se dezvolte cognitiv – atât fizic cât şi comportamental. Această abordare este fantastică, iar rezultatele se văd foarte clar dupa primele luni de exerciţii. Fiecare categorie de vârstă are propria clasă, specifică nevoilor celor mici. De exemplu, aici veţi întâlni clasele părinte-copil ce se desfăşoară până la vârsta de 3 ani, unde implicarea adultului este vitală în dezvoltarea celui mic.” declară Cristina pentru revista ” Copii şi Părinţi”.
Priviţi-vă copilul cum capătă încredere în sine, cum se dezvoltă
Programul marca The Little Gym® este dezvoltat pentru a introduce copilul în activitatea fizică într-un fel distractiv şi educaţional. Programul dezvoltării armonioase este bazat pe gimnastică şi ajută la creşterea flexibilităţii, echilibrului şi coordonării copilului, în timp ce se îmbunătăţesc şi abilităţile de ascultare, perioada de concentrare a atenţiei şi abilitatea de a urma instrucţiuni. Astfel, copilul devine mai încrezător, mai dornic în a-şi asuma riscuri prudente şi de a fi provocat în moduri complet noi. Cu fiecare nouă realizare, încrederea şi respectul de sine vor creşte.
Copilul dumneavoastră va lua cu el acasă, pe terenul de joacă şi în clasă tot ceea ce a experimentat la The Little Gym. Abilităţile încercate şi testate vor fi un important avantaj pentru un foarte bun start în viaţă.