Pachet Henkel – Produse Sensitive cu recomandare ECARF

Pachetul-Sensitive-de-la-Henkel_Recomandat-de-ECARF_Pur--Balsam,-Persil-Expert-Sensitive_Silan-Sensitive-863

Henkel are acum un pachet complet de produse pentru îngrijirea locuinței dedicat persoanelor cu piele sensibilă și alergică

Pielea sensibilă este o problemă din ce în ce mai răspândită în rândul familiilor din întreaga lume. În prezent, una din trei persoane din Europa suferă de alergii . De aceea, Henkel pune acum la dispoziția persoanelor care suferă de alergii sau au pielea sensibilă un pachet complet cu produse pentru îngrijirea locuinței dezvoltate special pentru protejarea pielii întregii familii.
Pachetul Sensitive cuprinde 3 produse, toate având recomandarea și sigla de calitate a Centrului European pentru Cercetarea Alergiilor (ECARF):

• Detergentul de vase Pur Balsam
• Detergentul de rufe Persil Expert Sensitive
• Balsamul de rufe Silan Sensitive

ECARF este un institut european non-profit care utilizează tehnici de cercetare științifică pentru a testa toleranța produselor la pielea alergică. Produsele Pur Balsam, Persil Expert Sensitive și Silan Sensitive au primit recomandarea și certificarea ECARF, fiindcă au demonstrat că îmbunătățesc calitatea vieții persoanelor care suferă de alergii.

Produsele din gama Pur Balsam au un PH neutru și sunt testate dermatologic, fiind singura gamă de detergent lichid pentru spălarea manuală a vaselor din România recomandată de ECARF. Au o formulă cu o putere mare de îndepărtare a grăsimii, fiind în același timp delicată cu pielea mâinilor, fără să irite sau să lase pielea uscată. Gama Pur Balsam cu recomandarea ECARF este disponibila în 3 variante de parfum și 3 tipuri de gramaje:
• Pur Balsam (Aloe Vera, Camomile sau Hand&Nails cu calciu) Preț 450 ml –5,27 RON; Preț 900 ml – 9,55 RON; Preț 1350 ml – 13,75 RON
Detergentul Persil Expert Sensitive Aloe Vera Pearls a fost creat special pentru spălarea eficientă a hainelor persoanelor cu pielea sensibilă, dar fără a face compromisuri asupra performanţei de curățare. Testat și recomandat de ECARF, Persil Expert Sensitive este ideal pentru spălarea hainelor copiilor și bebelușilor. Nu conţine coloranţi, iar parfumul a fost creat special pentru pielea sensibilă. Formula Persil Expert Sensitive este îmbogăţită cu micro-perle de Aloe Vera, cu proprietăți benefice pentru piele, care sunt dispersate în ţesătură în timpul procesului de spălare şi se menţin chiar şi după uscare.

• Persil Expert Sensitive, 20 spălări – Preț 23 RON

Balsamul de rufe Silan Sensitive lasă rufele moi, catifelate, având o formulă testată dermatologic ECARF, care oferă siguranță maximă pentru persoanele cu pielea sensibilă sau alergică. Este disponibil în două variante delicate:
• Silan Sensitive și Silan Sensitive Rose & Silk Extracts, la prețurile de 9,20 lei (1L) și 14,50 lei (2L).