Peste 200 de persoane au sprijinit copiii grav bolnavi

1.Kangoo-Jumps-pentru-Viata

Duminică, 15 martie 2015, în incinta Centrului Sportiv Apollo, a avut loc cea de-a VI-a ediţie Kangoo Jumps pentru Viaţă, eveniment sportiv caritabil organizat de Asociaţia MAME în parteneriat cu Kangoo Club România. Scopul evenimentului a fost de a strânge fonduri pentru copiii diagnosticaţi cu cancer şi alte boli grave care primesc îngrijire în cadrul Centrului Steluţelor, centru de suport, consiliere şi recuperare medicală înființat de Asociația MAME. Suma strânsă în cadrul evenimentului a fost de 9825 lei.

Peste 200 de persoane au venit atât din Bucureşti, cât şi din ţară pentru a participa la cele şase sesiuni de antrenament susţinute de instructori de kangoo jumps naţionali şi internaţionali, precum şi pentru a contribui, prin donații, la strângerea de fonduri pentru copiii grav bolnavi din România.

Evenimentul a devenit deja o tradiţie și ne bucurăm să vedem că, de la an la an, se implică tot mai mulți oameni pasionaţi de mișcare, sprijinind astfel activitatea Asociaţiei MAME. Fondurile strânse în cadrul acestui eveniment vor ajuta copiii diagnosticați cu cancer și alte boli grave să beneficieze gratuit de ședințe de consiliere psihologică, recuperare medicală, precum și de ateliere de art-terapie emoțională” a declarat Maria Culescu, preşedinte fondator al Asociaţiei MAME în deschiderea evenimentului.

În completarea sa, Kinga Sebestyen, preşedinte Kangoo Club România, a menționat: “Anul acesta au fost alături de noi participanți din Serbia, Bulgaria, Italia și Ungaria. De asemenea, am avut-o alături pe Mika Naville, CEO Kangoo Jumps Head Office, care a venit special în România pentru a cunoaște Asociația MAME și a fi alături de Kangoo Club România în acțiunea sportiv caritabilă pe care am organizat-o împreună. Este o onoare pentru mine să colaborez cu Asociaţia MAME și să pot sprijini copiii grav bolnavi. Sunt mama a doi copii și vreau să ajut cu tot ceea ce pot, de aceea mă bucur că am avut oportunitatea, ca prin intermediul acestui sport minunat, să contribui la strângerea de fonduri pentru acestă cauză nobilă.

Evenimentului s-au alăturat și persoane publice precum fashion bloggerul Carmen Negoiță, Patricia Cimpoiașu, solista trupei Amadeus, dar și Julie Mayaya și Vasilică Ceteraşu, participanți ai emisiunii Vocea României, care au întreținut atmosfera prin show-uri special pregătite pentru acest eveniment. De asemenea, acrobata Elena Velicu, Şcoala de dans pentru copii KiDance, precum și Trupa Sobis, coordonată de Camelia Dinu au susținut momente artistice pline de energie în prezența publicului numeros. Gazdele evenimentului au fost îndrăgiții prezentatori ai postului Prima TV, Diana Bart şi Alexandru Constantin.

Asociația MAME mulțumește tuturor celor care s-au alăturat evenimentului, sprijinind astfel copiii grav bolnavi!