Peste 300 de persoane au sarit pe ghetele Kangoo Jumps pentru a sustine copiii bolnavi de la Centrul Stelutelor

Deschidere-eveniment

Peste 300 de persoane au sarit pe ghetele Kangoo Jumps pentru a sprijini copiii diagnosticati cu cancer si alte boli grave in cadrul evenimentului sportiv caritabil “Kangoo Jumps pentru Viata”, editia a VII-a, organizat de Asociatia M.A.M.E. in parteneriat cu Kangoo Club Romania pe data de 26 martie, la Sala Gheorghe Roman din Cluj-Napoca.

Suma stransa la finalul evenimentului din donarea taxei de participare a fost de 26.420 lei, fonduri ce vor asigura, pe parcursul anului 2016, o parte din serviciile de consiliere psihologica, nutritionala, de recuperare medicala si art-terapie de care beneficiaza copiii bolnavi in cadrul Centrului Stelutelor, infiintat de Asociatia M.A.M.E.

‚,Ma bucur foarte mult ca, de la an la an, evenimentul Kangoo Jumps pentru Viata reuneste tot mai multe persoane care doresc sa fie alaturi de copiii grav bolnavi de care avem grija. Le multumim tuturor, dar in mod special celei care a adus acest sport in Romania, Kinga Sebestyen, alaturi de care organizam evenimentul de sapte ani. In tot acest timp a devenit un prieten apropiat al organizatiei si al copiilor pe care ii ajutam”, a declarat Maria Culescu, presedinte fondator al Asociatiei M.A.M.E. in cadrul deschiderii evenimentului.

“Traiesc un sentiment absolut deosebit atunci cand incalt ghetele Kangoo Jumps pentru a sari in beneficiul copiilor grav bolnavi de care Asociatia M.A.M.E. are grija. Acest sport minunat si dorinta de a-i ajuta au reunit astazi la Cluj cluburi de Kangoo Jumps din Romania, dar si din Germania, Austria, Italia si Bulgaria. Ma simt ca intr-o mare familie si sunt mandra de toti cei care au participat la eveniment”, a adaugat Kinga Sebestyen, presedinte Kangoo Club Romania.

Astfel, incepand cu ora 10:30, iubitorii sportului Kangoo Jumps au participat la sesiunile sustinute de presenteri renumiti din tara si din strainatate, care s-au alaturat evenimentului pro-bono pentru a contribui la strangerea de fonduri in beneficul copiilor pe care Asociatia M.A.M.E. ii ajuta. De asemenea, participantii s-au bucurat de premiile castigate la tombola pregatita de organizatori si de momentele artistice sustinute cu multa energie de Trupa Sobis, coordonata de Camelia Dinu, trupa de copiii din Cluj, coordonata de Marius si Brindusa Rusu, dar si de show-ul lui Vasilica Ceterasu, fost participant la Vocea Romaniei.

Invitatul special al evenimentului sportiv caritabil “Kangoo Jumps pentru Viata”, editia a VII-a a fost Mihai Leu, campion mondial la box profesionist, care a sustinut alaturi de Kinga Sebestyen o sesiune de Kangoo Kick and Punch.

Asociatia M.A.M.E. le multumeste tuturor celor care s-au alaturat evenimentului, sprijinind astfel copiii grav bolnavi!

 

Partener media principal al evenimentului: Agerpres.

*Editia de anul acesta a evenimentului “Kangoo Jumps pentru Viata” este organizata in cadrul proiectului “Centrul Stelutelor – centru social de suport si recuperare destinat copiilor aflati in situatii de risc”, finantat prin granturile SEE 2009 – 2014,  in cadrul Fondului ONG in Romania.

Continutul acestui material nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a granturilor SEE 2009 – 2014. Pentru informatii oficiale despre granturile SEE si norvegiene, accesati www.eeagrants.org. Vizitati si www.fondong.fdsc.ro.