Prevenirea iritațiilor de scutec!

promo-noua-luni-februarie-2016

Eritemul fesier este o afecțiune a pielii foarte des întâlnită la bebeluși mai ales în primul an de viață din cauza pielii foarte sensibile. Acesta este produs prin contactul prelungit cu urina și scaunul bebelușului în mediul cald și umed realizat de scutec.

Eritemul fesier este deseori asociat cu diareea, scutecul umed sau neschimbat la timp. Alte cauze pot fi și folosirea de îmbrăcăminte sintetică, transpirația în exces: haine prea multe/prea groase, materiale sintetice, scutece de calitate precară, folosirea în exces a șervețelelor umede, în locul apei și a săpunului, folosirea excesivă de produse cosmetice sau infecții bacteriene, virale, micotice. Deși poate produce neplăceri bebelușului, iritația de scutec poate fi tratată acasă.

Este important să se ia măsuri de tratare a eritemului fesier încă de la primele simptome pentru a evita agravarea acestuia și neplăcerile cauzate bebelușului. Acestea constau în:
– spălarea atentă a pielii afectate cu apă caldă și săpun;
– evitarea șervețelelor umede;
– schimbarea frecventă și la timp a scutecelor;
– alegerea unor scutece de calitate și a unei mărimi adecvate a acestora;
– eliminarea din alimentația bebelușului a alimentelor care îi pot cauza diaree sau scaune moi;
– aplicarea unor unguente cât mai naturale pentru a proteja pielea bebelușului.

Liniment este un produs natural, creat special pentru curățarea și hidratarea fundulețului bebelușului tău. Datorită formulei sale fără conservanți, scade riscul apariției alergiilor și este potrivit pentru toate tipurile de piele, mai ales pentru cea sensibilă. Acesta elimină bacteriile care pot irita pielea delicată a copilului. Inofensiv și fără parfum, cu o textură plăcută, protejează pielea acoperită de scutec care este zilnic expusă bacteriilor prin formarea unui film protector care ajută la prevenirea iritațiilor. Pielea este calmată, mătăsoasă, hrănită și protejată.
Recomandată pentru uz zilnic, pentru prevenirea iritației de scutec.

…află mai multe pe liniment.9luni.ro