Recomandări de suflet pentru cea mai frumoasă lună din an

Este ideal să petrecem cât mai mult timp în familie, fie că e sărbătoare sau nu. Dar în luna decembrie, familiile se întregesc, recuperăm distanțele pe care timpul le-a pus între noi, schimbăm ceva în bine în noi toți. Iar bucuria revederii devine unică! Ocaziile speciale sunt rare, altfel nu ar mai fi ocazii, ci rutină. Să le facem așadar și mai frumoase!
Începem cu o recomandare de suflet, despre un proiect de suflet. „Interviul special“ ne face cunoștință cu Flavia Hirişcău, mămica din spatele blogului „Noi doi şi bebe“. Dacă ar fi să se autoprezinte, şi-ar spune aşa: „Astăzi, femeia din spatele blogului noidoisibebe.ro este fiică, soţie şi mamă. Crede în familie mai presus de orice. Este organizată, pozitivă, încăpăţânată, colerică şi crede într-o lume mai bună, nu cu naivitate, ci cu efortul minim al fiecăruia dintre noi“. Cum a pus pe picioare acest proiect, ce înseamnă pentru ea familia şi cum reuşeşte să împace scrisul cu timpul petrecut alături de fetiţa şi soţul ei, aflaţi citind „Interviul special“!
Rubrica „Sfatul medicului“ vine cu un material extrem de util mămicilor care alăptează. Ce faci atunci când nu ești lângă bebe și i se face foame? Ilinca Tudose Tranulis, medic pediatru și consultant în lacție, ne informează cum putem stoca laptele matern când suntem plecate de-acasă și în ce alte situații este recomandată folosirea pompei de sân.
Și pentru că veni vorba de mâncare, nu ne putem abține să nu vă trimitem spre pagina cu „Rețete“. Avem, pentru luna decembrie, „Dulciuri cu aromă de Crăciun“ – omuleți de zăpadă, steluțe cu scorțișoară, batoane din coji de portocală trase în ciocolată… Pe scurt, yummy! Iar avantajul acestor rețete stă în faptul că unele dintre ele pot fi preparate împreună cu cei mici. Copiii adoră să fie implicați în activitățile celor mari, nu-i așa?
„De ce e bine să schimbăm la timp scutecul bebelușului“ („Sugar“) și „De ce se face examenul urinei în timpul sarcinii“ („Sarcină“) sunt alte subiecte de interes pe care vi le propunem în acest număr. Încheiem cu o altă recomandare de suflet, o retrospectivă a celor mai simpatici tătici din 2017, de la rubrica „Cu tati“, și vă trimitem „În vacanță“ cu un text despre magica și fascinanta Laponia sau „Țara lui Moș Crăciun“. O destinație îndepărtată, friguroasă, dar cu povești care ne încălzesc sufletul și ne îndeamnă să visăm și să îl așteptăm cu drag pe Moșu’.
Să ne auzim cu bine și în anul care vine!
Revista „Copii și Părinți“