Recomandarile lunii ianurie

Recomandarile-lunii-ianuarie---Disney-Junior-1

VACANȚA CONTINUĂ CU WINNIE ȘI PRIETENII LUI!

1-9 ianuarie @10:30 și în reluare @16:15

Micii telespectatori se pot bucura de o vacanță prelungită, până pe 9 ianuarie, alături de Winnie și prietenii lui. În fiecare zi, Disney Junior difuzează episoade în cascadă din Noile aventuri ale lui Winnie de Pluș, Povestirile Rățoiului, Chip și Dale, Aventurile Urșilor Gummi și Aventurile Zânelor Disney.

 

DUMINICI REGALE

11, 18 și 25 ianuarie @11:45

În luna ianuarie, la Disney Junior, zilele de duminică sunt dedicate învățăturilor din lumea de poveste a Sofiei Întâi. Lecții de bună-purtare și aventuri cu prinți și prințese, care scot la iveală calități precum curaj, generozitate și sinceritate, în fiecare duminică, în cadrul maratonului de episoade Sofia Întâi.

 

JAKE ȘI PIRAȚII DIN ȚARA DE NICĂIERI

Căpitanul Cârlig reușește să fure cartea cu povești despre minunatele aventuri ale lui Wendy și ale fratelui său alături de Peter Pan, în Țara de Nicăieri. Jake și echipa lui de mateloți se aliază cu Wendy, John, Michael, cățelul Nana, Peter Pan și Tinker Bell pentru a recupera valoroasa carte a lui Wendy și a salva astfel legenda de neprețuit a lui Peter Pan în Țara de Nicăieri, într-un episod special de 44 de minute.

Sâmbătă, 31 ianuarie @11:05.