Recomandarile lunii iunie

minimax

 

 

 

 

 

 

 

Eu şi Mia
PREMIERA: 18.06.2015 17:55mia-and-me
„Original title: Mia and Me
Episodes: 13X22′

„O poveste fantastică devine realitate pentru Mia. Ea trebuie să găsească în sine puterea de a salva specia unicornilor și chiar lumea întreagă.
Mia a citit mai devreme despre Centropia într-o carte veche despre mituri, iar acum, cu ajutorul portalului creat de tatăl său, ea se găsește dintr-o dată în această lume minunată, între elfi, unicorni și zmei.”

 

 

Mary-Kate & Ashley în acţiune
PREMIERA:15.06.2015 19:30
„Original title: Mary-Kate and Ashley in Actionmary-kate-and-ashley
Episodes: 26X22′

Cine sunt cele două superstaruri care au parte de nenumărate aventuri ca agente speciale? Mary-Kate și Ashley sunt protagonistele noului nostru serial de animație care ne duc din camera de machiaj direct în viața reală. Ele ajung în locuri exotice, ca vârful muntelui Everest și se luptă cu răufăcătorii pentru a salva civilizația. Ajutate de Daisy, un câine robot specialist la toate – fie vorba de sporturi extreme sau de moda cea mai nouă – ele luptă împreună pentru dreptate și pentru a salva lumea de orice pericol.

        
Tip the Mouse
PREMIERA: 27.06.2015 06:50
„Original title: Tip the Mousetopo-tip
Episodes: 26X7′

Ai nevoie de un prieten nou? Protagonistul acestui serial este un șoricel care te va fermeca foarte curând, căci el este cel mai drăgălaș șoricel pe care l-ai întâlnit vreodată. Familia sa, prietenii săi și el însuși fac tot posibilul ca tu să găsești răspunsul la nenumăratele întrebări pe care ți le pui în legătură cu lumea adulților. Între timp te și distrezi de minune, bineînțeles.

 

 

 

maraton-863

programx863