Recomandările lunii Martie la JimJam

Premieră: Micul meu ponei: Dansând printre nori

Duminică 5 martie de la ora 18:00

Twinkle Twirl trebuie să facă o coregrafie pentru Balul Prieteniei și este complet neinspirată! Ea o roagă pe Sky Wishes să își pună o dorință ultra specială de a veni cu o idee grozavă.  Însă poneii nu știu că poneiul Pegasus care îndeplinește dorințele, Star Catcher, a auzit totul și le va îndeplini dorința!

 

Premieră: Micul meu ponei: Aventura dorită de Twinkle

Duminică 12 martie de la ora 18:00

Toți poneii abia așteaptă pentru festivalul Winter Wishes în care Wishing Star le îndeplinește fiecărui ponei o dorință specială. Dar atunci când Wishing Star dispare, ei pleacă într-o călătorie pentru a o regăsi. În timpul aventurii ei învață ce înseamnă ca dorințele să se îndeplinească de-adevărat!  Se vor întoarce înapoi la timp pentru festival? Vino alături de Pinkie Pie și prietenii ei ponei în călătoria lor pentr a descoperi că prietenia poate face dorințele să se împlinească!

Luna ”Micul meu ponei”

Maraton zilnic de la ora 11:00

Vremea Poveștilor

În fiecare sâmbătă și duminică de la ora 18:00

Include ”Micul meu ponei: O aniversare încântătoare”, ”Micul meu ponei: dansând printre nori”, ”Micul meu ponei: Aventura dorită de Twinkle”, ”Micul meu ponei: Promenada prințesei” și ”Micul meu ponei: Dispariția lui Rainbow”