Recomandările lunii Martie la Minimax

SERIALE NOI

Eu şi Mia S3

PREMIERA: 23.03.2017 ora 19:30

Original title:  Mia and Me 03
Episodes: 26X26′

Mia este entuziasmată: anul acesta, bunicul Renzo i-a pregătit un cadou de aniversare special! Mia va petrece vacanța de vară la o fermă de cai de rasa Haflinger din Munții Dolomiți. Să călărească și să aibă grijă de cai împreună cu alți adolescenți, și toate astea în cel mai frumos loc imaginabil. Ce poate fi mai incitant? Așa că, atunci când Renzo o lasă pe Mia la stația de funicular de unde va ajunge sus, la fermă, Mia își imaginează cea mai frumoasă vară din viața ei.

Robomobilul Poli

PREMIERA: 27.03.2017 ora 11:00

Original title: Robocar Poli
Episodes: 52×11’

În Brooms Town, un orășel cu o echipă de salvatori puternici, se petrec mereu accidente și pățanii precum o mașină care alunecă pe o coastă în ploaie, un accident de mașină, un copil blocat în stația de pompieri și așa mai departe. În fiecare episod, echipa orașului salvează personaje. La sfârșitul fiecărui episod, echipa de salvare le dă sfaturi personajelor aflate în pericol și copiilor.

Cu fraţii Kratt în sălbăticie S1

3/21/2017  5:55:00 PM

Original title: Wild Kratts Relicense
Episodes: 26X26′

Urmăriți aventurile lui Chris și Martin Kratt care întâlnesc animale sălbatice incredibile îmbinând educația științifică cu distracția și aventurile și călătorind în habitatele animalelor din întreaga lume. Fiecare aventură explorează viața unui animal și prezintă momente nemaivăzute din viața animalelor sălbatice. Toate sunt prezentate în povești incitante cu aventuri, mister, salvări din situații dificile și în stilul comic al fraților Kratt.

Zilnic la ora 8:00, poţi viziona filmele favorite!

În fiecare weekend la ora 8:00, te aşteaptă filmele cu Barbie!

Maraton

Zilnic de la ora 14:30