Seara de joi este pentru noi…femeile!

Un vechi proverb spune: “Cine simte bine, se simte bine”. Si, unde si cu cine te poti simti mai bine, daca nu intr-un spatiu in care energia pozitiva pluteste in aer, inconjurata de femei frumoase si luminoase la trup si suflet, la fel ca tine, deschise catre cunoasterea si dezvoltarea de sine?!

Esti pregatita sa experimentezi si tu armonia minte-trup-suflet?! Sa adulmeci mirosurile florilor si sa te umpli de energie pozitiva si relaxare?!

Iti dau intalnire joi, 9 noiembrie, intre orele 19.00-21:00 la “Seara de JOY”, creata special pentru noi…femeile! La prima intalnire te invit la o  initiere in aromaterapie, care te va conduce duce intr-o lume a relaxarii si a armoniei trup-minte-suflet.

Ce este si de ce am ales aromaterapia?

In primul rand pentru ca este o cale naturala, simpla si placuta de a ajunge la echilibrul: energetic, mental, emotional. Este vindecare pura, prin esente naturale ce sunt la indemana noastra.

Vindecarea nu inseamna lupta, ci stabilirea si mentinerea armoniei minte-trup-suflet, iar echilibrarea presupune reintoarcerea la resursele naturii si la intelepciunea noastra de a-i folosi darurile.

Acest atelier nu este doar despre dezvoltarea simtului mirosului, ci este despre intoarcerea catre sine, despre autocunoastere, dezvoltare si vindecare.

Vei primi un test personalizat de aromadiagnostic, prin care vei invata ce arome ti se potrivesc tie si ce arome este recomandat sa eviti, dar, mult mai important, vei intelege legatura subtila dintre trasaturile tale emotionale si mentale si aromele care te atrag sau dimpotriva, iti displac.

Mai mult decat atat, vei afla cum corpul iti poate transmite mesaje despre dezechilibre emotionale sau despre afectiuni in stadiu incipient si afli cum sa le interpretezi prin simpla si placuta folosire a aromelor din uleiurile esentiale naturale.

Concret, inveti sa :

  • diminuezi semnificativ efectele devastatoare ale stresului cotidian

  • gasesti modalitati rapide si eficace de relaxare

  • iti ridici energia spontan, oricand ai nevoie

  • iti stimulezi sistemul imunitar in mod natural, simplu si placut

  • iti reperezi anumite blocaje psiho-emotionale prin intermediul unui test individual de aromadiagnostic

  • creezi rapid o stare de buna dispozitie si liniste pentru tine si familia ta

  • iti imbunatatesti sanatatea si sa iti (re)gasesti starea de bine

  • distingi intre un ulei esential natural si unul de sinteza chimica

-alegi anumite produse de ingrijire care pot fi combinate, in scop terapeutic, cu uleiurile esentiale.

 

Toate acestea intr-o atmosfera placuta si destinsa, in care se vor impleti energia pozitiva, cunostinte noi, aromele uleiurilor esentiale si… un bilet de tombola, pentru fiecare participant, tombola la care se pot castiga premii oferite de Magia YR.

Esti binevenita, joi 9 noiembrie incepand cu orele 19.00, intr-un spatiu-timp imbogatit cu arome florale, citrice, lemnoase, echilibrante, tonifiante.

Cu cine?

Clara Toma: consilier in Dezvoltare Personala, maestru Reiki, autoare de carti pe teme legate de crearea unei vieti mai bune, printre care cartea Armonia trup-minte-suflet prin sinergia simturilor, pe care o veti putea achizitiona cu autograf, dupa curs.

 

Locurile sunt limitate si se ocupa in ordinea inscrierii ferme.

Inscrierile se fac pe mail : clara_ascendendent@yahoo.com

Investitia in aceasta intalnire : 68 lei

Plata se face numerar, inainte de inceperea cursului.

Locatia: Centru de Dezvoltare Personala AmaneSer – vis-à-vis de Biserca Delea Noua

Te astepta cu drag !