Sunval, desertul ideal pentru bebeluși

promo-sunval-septembrie-2016

Începi diversificarea și, ca orice mamă, ai vrea să-i oferi micuțului tău numai produse sănătoase, de calitate și sigure? Încearcă sortimentele cu fructe de la Sunval, produse special pentru bebelușii mai mari de patru luni.
Când vine vorba de alimentația bebelușului, mulți părinți încep să caute cât mai multe informații despre produsele cele mai bune și mai sănătoase pe care i le-ar putea oferi copilului. Este și normal, având în vedere faptul că începutul diversificării este un moment important pentru dezvoltarea armonioasă și sănătoasă a micuțului și că, după cum susțin specialiștii, obiceiurile alimentare se formează chiar de la primele lingurițe de mâncare solidă. Este încă un motiv în plus pentru care alegerea produselor trebuie să fie bine gândită și analizată.
Și pentru ca decizia să fie mai ușoară, dar și sigură, în același timp, Sunval pune la dispoziție o gamă întreagă de produse sănătoase, organice și potrivite pentru vârsta copilului tău. De asemenea, produsele conțin materii prime bio-dinamice sau ecologice care reduc riscul apariției problemelor de asimilare sau acceptare a mâncării la începutul diversificarii regimului alimentar al copiilor. În plus, ele sunt garantate de către certificatorul internațional Demeter, care asigură conținutul 100% organic al produselor și care le supune unor standarde înalte de calitate. Mai mult, produsele Sunval nu conțin arome artificiale, coloranți sau conservanți și nu au adaos de zahăr, ceea ce le face mai ușor de digerat.

Gustări sănătoase și delicioase

Pentru gustările dintre mese, Sunval le propune părinților patru variante de piureuri de fructe:

Cupe de fructe – Piure de Mere și Banane. Produsul se poate consuma după luna a patra drept gustare, desert sau ca adaos fructos pentru laptele cu cereale și care nu conțin zahăr, sare sau agenți de îngroșare. Gustarea este preparată numai din fructe (mere 71% și banane 29%) ceea ce o face sigură și gustoasă.

Cupe de fructe – Piure de Mere și Prune. Această variantă este produsă din culturi ecologice controlate, fără a conține gluten sau proteine din lapte. Mai mult, dulceața dulceața provine exclusiv din fructe, fără a conține adaos de arome sau coloranți.

Cupe de Fructe – Piure de Mere, Afine și Piersici. Desertul îi poate fi oferit copilului începând din a patra lună de viață, la micul dejun, drept gustare sau ca posibilă variantă de cină, dacă se combină cu cereale. Produsul este garantat ca fiind unul organic, motiv pentru care nu trebuie să-ți faci griji în privința unor posibile alergii.

Cupe de fructe – Piure de Pere si mere. O astfel de variantă de gustare este recomandată chiar din primele zile ale diversificării, cele două fructe fiind excelente pentru începerea unei astfel de etape. În plus, gustarea este sănătoasă și nu conține urme de zahăr, sare sau coloranți artificiali.