Tătici campioni

Chiar dacă într-o primă fază venirea unui copil pe lume poate crea panică – pe mulți viitori tătici îi sperie la început gândul că vor deveni părinți – de-a lungul timpului lucrurile se schimbă. Descoperă câtă bucurie le poate aduce un copil, învață, alături de partenera de viață, cum să se comporte cu cel mic, să aibă grijă de el și, încetul cu încetul, își intră în rolul de părinte responsabil și netemător. Unii bărbați nu trec prin astfel de „emoții“ sau, dacă trec, se vindecă repede. Este și cazul celebrităților din acest articol, nume cunoscute din lumea filmului și nu numai, care, odată ce au devenit pentru prima dată tați, nu s-au mai oprit. 🙂 Nu e vorba că au doi, trei copii, ci unii chiar nouă. „Paternitatea întregește viața unui bărbat, îl impinge către o dimensiune mai amplă, complexă a propriei vieți, îi stârnește o interogativitate profundă, la care, poate, altfel n-ar fi avut acces“, afirmă psihologul Mihaela Sahlean pentru adevărul.ro. Iată o dovadă că fericirea are ca sursă, și în rândul oamenilor frumoși și celebri, nu neapărat conturile generoase, cât mai curând prezența cât mai multor copii în viața lor.

Eddie Murphy și Mel Gibson sunt tați de câte nouă copii

Are un râs inconfundabil, este mereu plin de energie, iar deseori joacă roluri multiple într-un film. Averea lui este uriașă, însă bogăția cea mai de preț sunt copiii. „Partea cea mai luminoasă din viața mea vine din partea copiilor mei. Întreg universul meu se rotește în jurul lor“, a spus Eddie Murphy (57) într-un interviu. Clanul Murphy numără nouă băieți și fete, cinci sunt făcuți cu aceeași femeie (Nicole Mitchelle, cu care a fost căsătorit 13 ani), iar patru cu partenere diferite. Cel mai mare are 29 de ani, iar cel mai mic 2 ani. În prezent, Eddie Murphy are o relație cu actrița Paige Butcher, fericita mămică a lui Izzy Oona. Eddie Murphy mai este și printre puținii actori care nu beau alcool, nu fumează, singurul lui viciu fiind cofeina. La cât de numeroasă îi este familia, este nevoie nu doar de bani și de răbdare, ci și de multăăă cafea… Dar cifra nouă se pare că este la modă în „Cetatea viselor“. Mel Gibson, vedeta din filmul „Braveheart“, este și un brave daddy. Are nouă copii, ultimul dintre ei născut acum doi ani. Întrebat care îi sunt sentimentele înainte ca iubita lui, Rosalind Ross, să nască, actorul a răspuns fără ezitare: „De-abia aștept!“. A completat, glumind, că este atât de obișnuit cu procesul nașterii, încât nu mai are emoții. E de-nțeles. Numai fosta lui soție, Robyn Moore, i-a oferit 7 copii!

Brad Pitt își poate vedea și crește cei 6 copii

De pe lista taților frumoși și celebri nu putea lipsi, evident, Brad Pitt. Chiar dacă acum nu mai este împreună cu Angelina Jolie, actorul rămâne cunoscut și ca tată de șase copii: trei adoptați și trei naturali. Din nefericire, despărțirea lor a scos la iveală și o latură mai puțin bună a sa. Brad Pitt a recunoscut că unul dintre motivele care au dus la destrămarea căsniciei a fost consumul de alcool. Însă atât el, cât și fosta soție au luptat să găsească o modalitate pentru a nu afecta relațiile cu copiii, pentru a le asigura liniștea de care au nevoie. Le-a luat doi ani, e drept, însă important este că au ajuns la o înțelegere și că actorul a obținut în aprilie, anul acesta, dreptul la custodie comună. „Toată lumea vorbește despre bucuria de a avea copii – bla, bla, bla. N-am știut niciodată cât de mult pot iubi ceva decât în momentul în care mi-am privit în ochi copiii“, spune el.

Din urmă vine puternic Prințul William. Este de trei ori tătic!

Kate Middleton și Prințul William sunt printre cei mai harnici părinți din prezent. După ce a devenit tatăl Prințului George (4 ani) și al Prințesei Charlotte (2 ani), la Curtea Casei Regale au început să se audă din nou scâncete. Al treilea copil al cuplului cu sânge albastru este un băiețel, numele lui este Prințul Louis, iar luna aceasta împlinește trei luni. Cu ocazia nașterii sale, londonezii au trimis sute de felicitări pentru a-i ura bun venit pe lume. La fel îi urăm și noi!
Foto: pixabay.com, Instagram

Comments

comments