Teatru la HOTEL!

Teatru-la-hotel-Layered-negru

Concept: Teatru interactiv pentru copii, relaxare pentru parinti

 

Va mai amintiti cu cata nerabdare asteptati, de fiecare data, sa mergeti la teatru alaturi de colegii vostri de gradinita sau de scoala? Ori cat de mare era curiozitatea sa vedeti prin ce peripetii vor trece eroii din poveste? Dar emotia cu care le povesteati parintilor vostri experienta spectacolului de teatru?

Vedeti in ochisorii copiilor vostri aceeasi bucurie cand merg la teatru si parca va amintiti cu nostalgie de perioada copilariei? Dar, ce-ati zice daca ati merge impreuna la teatru, intr-un cadru deosebit?

Mac-Mac Kids si AKUA Events si-au dat mana si au creat unul dintre cele mai frumoase proiecte de teatru interactiv pentru copii – “TEATRU LA HOTEL!”- si relaxare pentru parinti!

“Teatru la Hotel” este mai mult decat un spectacol clasic de teatru; este o activitate de weekend si o experinta de 5* pentru intreaga familie.

Intr-o locatie de lux – Athénée Palace Hilton Bucuresti, v-am pregatit 4 spectacole nemaivazute pana acum in teatrele clasice din Bucuresti – Peter Pan, Martisorul, Scaparatoarea si Pataniile Iepurasului de Paste – interpretate de actorii talentati ai trupei COMPANIA DE TEATRU INTERACTIV.

Cu o experienta de peste 8 ani in domeniu si cu “mult lipici la pitici”, acestia ii vor antrena pe copii sa ia parte la peripetiile personjelor din poveste.

Teatrul interactiv este unul dintre cele mai distractive moduri in care cei mici isi pot dezvolta imaginatia, pot invata lucruri noi si pot lega prietenii, atat cu actorii, cat si cu restul spectatorilor de aceeasi varsta cu ei.

In timpul piesei voi, parintii, va puteti bucura alaturi de copii vazand pataniile eroilor din poveste sau sunteti invitati in Café Athenee unde puteti savura o cafea, un croissant sau un sandwich.

Spectacolul se termina in jurul orei 12:30, tocmai bine pentru a lua pranzul in familie la un restaurant de 5*. De aceea v-am pregatit o surpriza: la masa  beneficiati de un discount special de 10% din nota de plata.

 

Program spectacole:

  • 15 februarie – Peter Pan – orele 11:30
  • 8 martie – Martisorul – orele 11:30
  • 22 martie- Scaparatoarea -orele 11:30
  • 5 aprilie- Pataniile Iepurasului de Paste -orele 11:30

 

Pretul spectacolului: pret unic pentru copii si parinti- 25 lei/ persoana.

 

Biletele se pot achizitiona direct de la organizatori – telefon: 0730 643 308, email: bilete@teatrulahotel.ro.

In limita locurilor disponibile, veti putea cumpara bilete si de la hotel cu minim 15 minute inainte de inceperea fiecarei piese.

Piesele sunt destinate, in special, copiilor cu vasta cuprinsa intre 3 si 9 ani.

Va invitam cu mic, cu mare, sa petreceti duminica in familie cu AKUA Events si Mac-Mac Kids la “TEATRU LA HOTEL”!