Tily Niculae deschide primul kid-party boutique din România!

tily-petite-lilou

Anul trecut pe vremea aceasta, actriţa Tily Niculae a primit un „rol“ important, de la cea mai specială fiinţă din viaţa ei – micuţa Sofia, fiica ei care atunci avea numai trei ani. Scurt şi la obiect, Sofia a rugat-o să îi organizeze ziua de naştere cu tematică… mov. Tily şi-a luat misiunea foarte în serios, însă cu toate că a bătut oraşul în lung şi în lat şi a demarat o adevărată „anchetă“ pe internet, nu a reuşit să găsească acel furnizor care să îi asigure un concept autentic de la cap la coadă. Prin urmare, s-a ocupat singură de party-ul  piticei sale cu personalitate, iar când a văzut că totul i-a ieşit de minune, i-a venit o idee.

Nu la mult timp după aceea, ideea a prins serios contur, iar Tily, alaturi de prietena ei Cristina, şi-au lansat, primul Party Boutique din România, dedicat în exclusivitate micilor petrecăreţi năzdrăvani! Dacă eşti deja părinte sau vrei să faci o surpriză memorabilă unor prieteni cu copii, sună-i pe specialiştii de la Petite Lilou, primul Party Boutique din ţara noastră!

Dacă accesezi www.petitelilou.ro păşeşti într-o lume de basm, unde visurile copilăriei parcă prind forme reale, iar dulciurile în tonuri pastelate, copiii desculţi în iarbă şi cu coroniţe diafane de flori pe cap îţi zâmbesc necontenit din poze minunate, cumva desprinse din cărţile de ilustrat.

Petite Lilou îţi garantează party-uri inedite pentru viitoarele mămici care vor să-şi sărbătorească bebeluşu alături de cele mai apropiate prietene, încă dinainte ca acesta să se nască sau aniversări de tipul smash cake, care este cel mai recent trend internaţional în materie de petreceri pentru picii care împlinesc un an şi nu înţeleg prea multe din eticheta degustării tortului cu… linguriţa. Chiar nu trebuie să te preocupi de nimic în afară de ce nume incluzi pe lista de invitaţi a copilaşului tău (mai ales că Petite Lilou nu îţi impune o limită de invitaţi), pentru că Tily Niculae şi echipa ei se gândesc la tot – îţi propun locaţii surprinzătoare, design vesel pentru invitaţii, sugestii pentru gift bags, jocuri, activităţi, idei de amenajare şi set-up (decor) şi fotografii realizate de un profesionist cu experienţă în petreceri pentru copii.

1465225_1554584758154332_2308241428369196536_n

 

Şi dacă tot veni vorba de torturi delicioase, prăjiturele apetisante, cupcakes-uri cu fundiţe, macarons, biscuiţi ingenios decoraţi – adică oferta generoasă pe care Petit Lilou ţi-o recomandă în materie de candy bar -, trebuie adăugat că noul brand de party planning este extrem de pretenţios cu furnizorii cu care colaborează şi nu face niciodată rabat la calitate. Astfel, Tily a ales să lucreze doar cu firme care îi creează dulciuri exclusiv din ingredientele naturale, fără coloranţi sau alţi conservanţi alimentari.

Poate că şi de aceea, faima proiectului Petite Lilou a crescut enorm într-un singur an, iar invitaţii cei mici şi năstruşnici, cât şi părinţii acestora au răspândit voioşi vestea buticului de petreceri.
Intră şi pe pagina de Facebook Petite Lilou Party Boutique https://www.facebook.com/PetiteLilouPartyBoutique şi pregăteşte-i copilaşului tău o petrecere pe cinste!