Toamna asta dansăm şi degustăm bunătăţi!

Aveţi un copil care cântă, dansează şi este mica vedetă a casei? Nu îl lăsaţi să îşi irosească talentul. Invitata ediţiei din această lună este Oana Ioniţă, fosta bebeluşă de la Cronica Cârcotaşilor. Ne-a vorbit, în „Interviul special“, despre cele două iubiri din viaţa ei, familia şi dansul, şi ne-a oferit sfaturi concrete pentru părinţii care intenţionează să îşi dea copiii la cursuri de dans, însă nu sunt încă decişi ce să aleagă. „La Dance Planet, copiii pot începe cu dans sportiv şi, mai apoi, încerca orice stil de dans îşi doresc ei sau părinţii. Un abonament full este 300 ron/lună şi îţi dă libertatea să încerci mai multe stiluri, de la balet, dans contemporan, Street Dance, Break Dance, la dans sportiv şi gimnastică ritmică. De obicei clienţii vin la sigur, dar se mai schimbă pe parcurs! Sunt şi adulţi care vin la dans contemporan şi perechi care vin la salsa şi dans sportiv“, ne-a povestit Oana Ioniţă. Aflaţi mai multe detalii citind articolul de la rubrica „Interviu special“!

Câţi oameni, atâtea pasiuni. Daniel Chindea este fotograf de profesie şi tată a doi copii. „Fotografia de familie a fost întotdeauna o bucurie pentru mine, ai feedback de la cel fotografiat, lași în fiecare casă o moștenire gândită, pusă în operă, fotografiată de tine. Și tocmai pentru că fotografia e o moștenire, trebuie realizată în așa fel încât să-și împlinească rostul“, a spus el despre ceea ce îi place cel mai mult să facă. Paginile „Cu tati“ sunt o mărturie emoţionantă despre lucrurile preferate din viaţa lui, dar mai ales despre cei doi copii, Măriuca şi Mihăiţă, cărora le-a făcut şi o declaraţie de dragoste.

Aromat şi delicios este şi meniul pe care vi-l propunem în rubrica „Reţete“. Dacă sunteţi printre cei care iubiţi gustul de dovleac, nu ezitaţi să îl combinaţi cu cele mai neaşteptate condimente. Rezultatul vă va lăsa gura apă!

Oare ce este în mintea unui bebeluş când i se vorbeşte, ce anume îl poate linişti sau, dimpotrivă, agita? Şi de ce? Cum capătă încredere în el şi cum începe să se familiarizeze cu feţele oamenilor străini? De la nou născutul care îşi fixează mama în ochi pentru a se obişnui cu chipul ei, până la micuţul ca re începe să diferenţieze tipurile de emoţii, stările afective ale bebeluşului se dezvoltă treptat şi îl ajută să se adapteze la noua lume în care a venit. Explicaţii concrete despre acest subiect, aflaţi citind materialul de la rubrica „Sugar“, „Cum afli ce este în mintea lui bebe în primele 6 luni de viaţă“.

O toamnă cu de toate vă dorim, dar mai ales cu dragoste!
Revista „Copii şi Părinţi“