Trei destinaţii de top pentru bucureşteni şi nu numai

Fie că eşti din Bucureşti, din împrejurimi sau ai drum prin capitală, nu rata în luna august Divertiland Water Park, Buftea Lake Resort şi Palatul Mogoşoaia.

Divertiland Water Park: varietate şi siguranţă

Dezvoltat după standardele internaționale ale industriei de leisure & entertainment, Divertiland este cel mai mare parc de distracții în aer liber din România. Piscine, 22 de tobogane, o piscină cu valuri, o piscină olimpică pentru adulți, plajă cu nisip, singurul Lazy River din oraș, 9 restaurante, pavilioane acoperite și zone speciale pentru copii vă aşteaptă să vă relaxaţi aici în călduroasa lună august. Parcul pune la dispoziție cea mai curată apă, cu sisteme performante de curățare și tratare, şi trei zone special amenajate pentru cei mici. Cât priveşte siguranţa, ea este asigurată permanent de o echipă de agenți de securitate și camere amplasate în incintă, iar cei peste 30 de salvamari profesioniști au grijă ca totul să fie sub control la orice oră. Cele 9 restaurante sunt dezvoltate după concepte proprii, operate intern și oferă preparate făcute după rețete proprii originale. Meniurile sunt gândite pentru a răspunde tuturor gusturilor în materie culinară. De la pizza și burgeri până la mâncare gătită ca la mama acasă sau preparate la grătarul cu lemn și cărbune, restaurantele pun la dispoziţie feluri de mâncare pentru toate vârstele, gusturile și poftele.
Unde se află: la ieşirea din Militari, pe str. Divertismentului nr. 1, Autostrada Bucureşti-Piteşti, km 13, Chiajna (Ilfov), tel.: 021 9446.

Buftea Lake Resort: o oază de verdeaţă

Copiii mici şi mari vor găsi aici oferte de distracţie adaptate vârstei: un teren de sport multifuncţional şi unul de volei pe nisip, paintball, perete de escaladă în aer liber construit pe nivele, piscină, o galerie de tir cu arcul. Situat într-o zonă plină de vegetaţie, Buftea Lake Resort pune la dispoziţie şi posibilitatea de cazare, de luat masa, de organizat diverse evenimente (corporate sau private).
Unde se află: pe malul lacului Buftea, vizavi de Studiourile de Film, în apropiere de Palatul Ştirbei (Aleea cu Brazi, 3-5, tel. 0786 869 541, 0736 887 312).

Palatul Mogoşoaia: picnic în familie

Ia-ţi familia şi vino în vizită la Palatul Mogoşoaia! Poţi vizita complexul de marţi până duminică inclusiv (10.00-20.00, vara, 09.00-17.00, iarna) şi, de asemenea, poţi petrece o zi întreagă în generoasele spaţii verzi din împrejurimi. Preferabil este să mergi aici în timpul săptămânii, dată fiind aglomeraţia din weekend. Un picnic în familie va fi de neuitat, o plimbare pe lac la fel, iar pentru amatorii de senzaţii tari, Zumbaala Wake Park te va familiariza cu schiul nautic fără şalupă.
Unde se află: la aproximativ 15 km distanţă de centrul oraşului Bucureşti, pe Str. Valea Parcului 1, Mogoşoaia, tel.: 021 350 66 19, 021 350 66 20.
Foto: UCA Studio, PR