Umidificatorul în camera bebelușului – ce este, cum funcționează și ce avantaje are?

promo-decembrie-2015

Unul din produsele indispensabile pentru un bebeluş fericit şi un părinte liniştit, este umidificatorul, un aparat care te va ajuta să ai un copilaş cu mai puţine probleme de sănătate.
Ce este un umidificator?
Umidificator este un aparat care, prin mecansimul său, asigură un anume grad de umiditate a aerului din interiorul unei încăperi. Este binecunoscut faptul că, un aer mai umed este mult mai plăcut de inspirat şi pe termen îndelungat are beneficii nenumărate asupra copilului. Micuţii, la vârste fragede, ajung să facă şi câte 7-8 infecţii respiratorii pe an, lucru care nu ar trebui ignorat. Pentru un copil care abia respiră din cauza nasului înfundat, aerul umed poate face adevărate minuni.
Cum funcţionează?
Umidificatorul Babymoov Ultrasonic Aquarium utilizează tehnologia ultrasunetelor pentru dispersia vaporilor.
Bronşite, conjunctivite, răceli, nas înfundat – toate pot fi cauzate sau întreţinute de atmosfera nepotrivită din camera bebeluşului. Aceste probleme pot să apară fie iarna (din cauza încălzirii artificiale a încăperii), fie vara (din cauza folosirii aparatelor cu aer condiţionat).
Pe de altă parte, umidificatorul digital cu ultrasunete 2in1 Babymoov utilizează tehnologia ultrasunetelorpentru dispersia aburilor.
Faţă de alte metode de umidificare a aerului, umiditatea dorită se realizează prin emisia de aburi reci (pentru că aceştia nu favorizează dezvoltarea bacteriilor) cu ultrasunete (care ajută la purificarea aerului).
Care sunt avantajele folosirii unui umidificator?
1. Bebeluşul tău poate scăpa mai uşor de sinusurile inflamate, problemele respiratorii şi nasul înfundat dacă aerul din cameră este mai umed şi mai uşor de respirat.
2. Dacă ai un copil cu somnul agitat, nu ezita să foloseşti un umidificator. Vei surprinsă dimineaţa când el se va trezi mai vesel şi mai odihnit şi va dormi mai bine noaptea datorită aerului umed.
3. Umidificatoarele nu sunt bune numai pentru bebe. Ele pot transforma complet aerul dintr-o casă care are un nivel scăzut al umezelii aerului din cauza unor factori ce nu pot fi controlaţi: poziţionarea acesteia, modul în care este izolată, temperatura de afară.
4. Trebuie să ştiţi că există două tipuri de umidificatoare: umidificatorul cu abur rece transformă instant aerul uscat dintr-o cameră în aer respirabil şi proaspăt, în timp ce umidificatorul cu aer cald ajută la eliminarea mucegaiului şi bacteriilor din aer deoarece apa fierbe înainte să se evapore.

Totuşi, să avem un umidificator în cameră nu înseamnă că bebelușul sau copilul nu va mai răci niciodată, doar că nu va mai avea nasul înfundat toată iarna şi că infecţiile respiratorii vor apărea mai rar.  Astfel, întreaga calitate a vieţii se îmbunătăţeşte.