Unde organizăm un eveniment de neuitat

 

interviu

Jubile The Ballroom este o locaţie premium care pune la dispoziţia dumneavoastră un set  complet de servicii pentru a vă putea bucura de fiecare moment al evenimentului pe care vreţi să îl petreceţi alături de cei dragi, într- o atmosferă rafinată, călduroasă şi plină de stil. Florin Badea este manager Jubile The Ballroom de 7 ani, iar experienţa pe care o are în domeniu îşi spune cuvântul.

Conduceţi un business de succes, povestiţi-ne cum aţi ajuns aici. Care este, în viziunea dumneavoastră, reţeta unei cariere de o asemenea anvergură.

Cred că unul dintre cele mai importante aspecte este să îţi placă ceea ce faci şi să îţi faci treaba cu responsabilitate şi seriozitate. În domeniul organizării de evenimente este de asemenea important să îţi doreşti să vezi mulţumire şi zâmbete pe feţele oaspeţilor şi să pui în permanenţă pe primul loc interesul clientului.

Ce nu trebuie să lipsească din orice fel de relaţie între oameni? Care este \’ingredientul magic\’?

Încrederea nu ar trebui să lipsească din nicio relaţie între oameni. Pentru noi, Jubile, este foarte important să câştigăm încrederea clienţilor noştri.  Aş mai putea enumera respectul şi seriozitatea.

Cum vă vedeţi prin prisma funcţiei pe care o aveţi?

Cred că sunt un partener de comunicare deschis, pentru orice discuţie, atât cu oaspeţii cât şi cu echipa mea şi cred că sunt înainte de toate un om căruia îi place să joace ”fair”.

Multă lume din România crede că a merge la un restaurant premium este un moft, sau o risipă. Cum vedeţi dumneavoastră lucrurile?

Sunt evenimente în viaţă pe care nu vei mai avea ocazia să le repeţi. De aceea este de preferat ca acestea să fie organizate de o echipă care ştie exact ce are de făcut, o echipă profesionistă, care are la activ sute de acţiuni. Oamenii potriviţi care să îţi ofere şi să îţi garanteze un eveniment reuşit, de care tu să te poţi bucura alături de invitaţi, departe de stresul şi grijile organizării.

Nu am putut să nu observ că multe dintre vedetele din România aleg Jubile The Ballroom pentru a-şi sărbători evenimente importante din viaţa lor. Cum aţi reuşit o asemenea performanţă?

Este, desigur, o mândrie să fim printre preferaţii vedetelor. Cred că aceasta se datorează experienţei de peste 7 ani în domeniu, muncii şi păstrarea unor standarde ridicate. Cu toate acestea, pentru noi toţi clienţii sunt importanţi şi trataţi cu aceeaşi implicare. În momentul în care oferi servicii de înaltă calitate, oaspeţii sunt mulţumiţi, încântaţi şi cu siguranţă vor reveni pentru alte evenimente tot la tine şi te vor recomanda şi prietenilor.

Jubile The Ballroom este poziţionat în zone cheie ale oraşului Bucureşti. Puteţi să ne descrieţi fiecare salon în parte, şi care ar fi preferatul clienţilor?

În momentul în care am decis să ne extindem, am mers pe ideea să oferim clientului posibilitatea de a alege, atât prin poziţioare, capacitate, cât şi prin design-ul diferit al saloanelor. Salonul din Primăverii are un stil actual, cu accente vintage, sălile din Decebal au un caracter clasic, cu decoruri lucrate manual. Cele trei săli din Pipera au concepte diferite, originale, cu accente moderne. Fiecare salon Jubile este unic şi nu pot spune că există unul preferat. Este o chestiune subiectivă, de gust.

Care au fost sursele de inspiraţie pentru meniuri şi care e conceptul central?

Am considerat important să avem în meniurile noastre ingrediente cunoscute de toată lumea, dar am încercat, prin modul în care sunt ele gătite şi îmbinate în bucătărie să surprindem plăcut toate categoriile de invitaţi şi toate preferinţele culinare.

Aş dori acum să le spunem tuturor părinţilor, care sunt ofertele dumneavoastră pentru un botez de neuitat în stilul Jubile?

Pentru botez meniul de bază Jubile The Ballroom are Aperitiv-ul alcătuit printre altele din: Muşchiuleţ de Porc în crustă de Piper Verde şi Ierburi aromatice, Jambon de Porc cu Rucola şi Ardei gras, Parfait de Ficat cu Bourbon şi Coacăze proaspete, Ruladă din Piept de Pui cu Fructe Confiate, Choux cu Pui şi Salată de Crudităţi, Somon Fume pe Castravete, Mozzarella cu Roşii şi sos Pesto. Pentru Peşte recomandăm File-ul de Şalău cu Sos lemon-butter servit cu garnitură de Legume proaspete trase la tigaie cu unt şi oregano, iar pentru Friptură, Piept de Pui umplut cu Creveţi, stropit cu sos de lămâie, busuioc şi ulei de măsline, servit cu garnitură de Cartofi la Cuptor aromatizaţi cu Ierburi proaspete. Propunem de asemenea şi pachetul Candy Bar, ce nu e numai pe gustul celor mici.

Care este felul de mâncare cu cel mai mare succes, de când aţi deschis şi până astăzi?

Majoritatea preparatelor se bucură de succes, însă după părerea mea cel mai apreciat este Muşchiul de Vită cu Sos Spaniol cu garnitură de Cartofi Copţi în coajă cu Ierburi Aromatice.

Recomandaţi vreun preparat în mod special, sau vreo băutură, din meniul vostru?

Friptura de Raţă cu Sos de Portocale şi garnitură de Cartofi Gratinaţi.

Comments

comments