Vacanţa alături de puiul tău

863x492

Bagajul pentru vacanța de vară trebuie pregătit temeinic, mai ales de mămicile cu bebeluși sau copii mici, ce merg pentru prima oară într-o călătorie și petrec mai mult de o noapte departe de casă. Numeroși părinți se prezintă la cabinetul medical cu prichindeii, înainte de a pleca în concediu, pentru a se asigură că cei mici sunt sănătoși, dar și că sunt pregătiți de acasă pentru a avea o vacanță liniștită.

Iritațiile pielii pot apărea foarte ușor atunci când copilul este expus la diverși factori iritanți, așa cum sunt nisipul, apa din piscină sau apa de mare, dar și atunci când accesul este limitat la apă caldă şi la baie pe timpul zilei, iar micuțul poartă scutec și trebuie schimbat frecvent. De aceea, sunt necesare soluții eficiente și delicate pentru a curăța pielea copilului, fie că vă aflați în mașină – în drum spre destinația de vacanță, fie că sunteți pe plajă și vă bucurați de câteva ore de soare și bălăceală în cursul dimineții sau după-amiaza, după ora 15.00. Bagajul de mână trebuie să conțină în mod obligatoriu produse de igienă și îngrijire care să ocupe puțin spațiu în bagaje, dar care să ofere și toleranță foarte înaltă și eficiență maximă.

ABCderm H2O 100 ml și ABCderm Gel Spumant 200 ml sunt doar câteva dintre produsele “Travel Size” din portofoliul Bioderma. Sunt special destinate bebelușilor și copiilor, ocupă puțin spațiu și sunt foarte practice.

ABCDerm H2O este un produs de igienă ce nu necesită folosirea apei şi nici clătire, formula sa blândă şi sigură de curăţare îndepărtează impurităţile din zona scutecului, pliurilor, feţei sau ochilor, în timp ce protejează pielea delicată a bebelușilor şi copiilor.

 

ABCDerm-H2O-100ml-modifABCDerm H2O 100 ml curaţă eficient şi delicat pielea sensibilă şi fragilă a bebeluşilor şi copiilor cu ajutorul micelelor, agenti activi de curăţare şi totodată cei mai blânzi agenţi de curăţare cunoscuţi până acum. Hidratează, calmează şi catifelează pielea datorită alantoinei din compoziţie şi nu lasă film gras. Iar varianta travel size, de 100 ml, este atât de practică și ușor de purtat în geantă.

 

Pentru seară, atunci când vă aflați deja la hotel sau la pensiune și îl pregătiți pe cel mic de băița zilnică, trebuie ales un produs delicat atât cu pielea, cât și cu sclapul, un produs cu formulă fără lacrimi.

 

 

 

 

Image 49521

ABCDerm Gel Spumant 200ml, variantă « Travel size », ideal pentru momente de relaxare şi răsfăţ seara, înainte de culcare, asigura copilului o igienă ultra-blândă, datorită formulei delicate şi non-agresive. Mai mult, gelul spumant poate fi utilizat pe corp, fata și păr. Astfel, un singur produs vă oferă un păr moale și mătăsos, dar și piele suplă şi catifelată. Mai mult, acesta nu irită ochii şi are o toleranţă excelentă datorită formulei sale speciale, în acord cu Angajamentul pentru Siguranță Dermatologică ABCDerm.

Laboratoarele Bioderma au adus experienţa dermatologică în sprijinul medicilor şi mămicilor prin formularea ABCDerm – prima gamă de igienă şi îngrijire cu un nivel înalt de siguranţă şi toleranţă. Aceasta respectă pielea sensibilă şi fragilă a bebeluşilor şi copiilor graţie unui sistem strict de valori formulate dermatologic cu puternice angajamente legate de: Siguranţă, Eficacitate, Toleranţă şi Monitorizare.

Vacanța de vară poate fi plină de situații neprevăzute, tocmai de aceea trebuie să adoptați o conduită corectă pentru rutina zilnică de îngrijire și să folosiți doar produse de îngrijire și igienă cu o înaltă toleranță, special create pentru pielea delicată a copiilor. Astfel, vă bucurați pe deplin de vacanță și veți reveni din călătorie doar cu amintiri și experiențe plăcute.

Articol realizat cu sprijinul medicului specialist:  Claudia Teodorescu – Medic Primar Dermatovenerologie, Doctor în medicină.