Vacanţa alături de puiul tău!

Abcderm Sensibio_banner newsletter BEBE TEI_863x340_Paula_16.06

Aşteptaţi cu nerăbdare vacanţa? V-aţi făcut planuri încă din iarnă, dar nu ştiţi cum să procedaţi cu cel mic? Da, poate fi o adevărată provocare să călătoreşti cu prichindelul, mai ales când are o vârstă fragedă, dar o Supermami va găsi mereu soluţii inteligente pentru situaţiile ce se pot ivi, chiar şi atunci când vacanţa este una prelungită.

Noi ţi-am pregătit câteva sfaturi utile pentru a avea vacanţa aşa cum vă doriţi.

Fă o listă cu necesarul şi ai grijă să o respecţi

Copilul mic are nevoie de anumite lucruri pentru a fi bine îngrijit. Pielea lui delicată şi fragilă trebuie să fie curăţată şi hidratată corespunzător pentru a evita iritaţiile, uscăciunea cutanată sau arsurile solare.

Atunci când eşti acasă, ai totul la îndemână în confortul căminului tău, iar dacă rămâi fără ajutoare, poţi da o fugă la farmacie şi rezolvi totul în mod rapid. În vacanţă, trebuie să ai aceste ajutoare în valiză, gata oricând să fie folosite.

Sfatul nostru este să faci din timp o listă cu tot ce îi trebuie puiului tău, ţinând cont de destinaţie şi durata vacanţei. Când vei face bagajul, lista trebuie să fie respectată cu mare grijă!

Pune în valiză toate produsele ce te ajută să fii o Supermami

Pielea copilului mic necesită o atenţie deosebită, iar situaţiile din vacanţă pot fi uneori neprevăzute. Dacă prichindelul încă poartă scutec, cu atât mai mult ai nevoie de o soluţie pentru o igienă blândă şi eficientă. Iar pentru că vacanţa nu înseamnă să stai în camera de hotel pentru a avea acces permanent la apă caldă şi la baie, ai putea alege un produs de igienă uşor de folosit pentru a curăţa pielea prichindelului oriunde veţi merge.

Picture 3330Alege cea mai sigură igienă pentru puiul tău! Fie că trebuie să îi schimbi scutecul, să îi cureţi faţa şi mânuţele după masă pentru că a pus piureul pe el sau să îl cureţi de nisip după ce a construit castele pe plajă, poate fi o idee foarte bună să foloseşti soluţia micelară. De aceea, noi îţi recomandăm ABCDerm H2Oun produs de igienă fără apă şi fără clătire. Formula sa blândă şi sigură de curăţare îndepărtează orice impurităţi din zona scutecului, pliurilor, feţei sau ochilor, protejează pielea delicată a sugarilor şi copiilor. Da, poate fi folosit pe tot corpul şi chiar pe faţă, deci nu ai nevoie de un produs suplimentar pentru igienă.

Soluţia micelară ABCDerm H2O curăţă eficient şi delicat cu ajutorul micelelor, cei mai blânzi agenţi activi de curăţare; hidratează, calmează şi catifelează datorită alantoinei din compoziţie şi nu lasă film gras. Testat dermatologic şi oftalmologic, ABCDerm H2O are o toleranţă cutanată şi oftalmologică excelentă. NU conţine parabeni, alcool, detergenţi, are un parfum liniştitor şi un pH fiziologic.

ABCDerm H2O este disponibil în varianta economică de 1L şi varianta “travel size” de 100 ml.

Pentru că vacanţa poate fi lungă sau scurtă, dar când vine vorba despre aceasta şi despre bagaje, noi – femeile- ştim că totul este relativ J. De aceea, este recomandabil să alegi o valiză cât mai încăpătoare şi să ordonezi totul eficient, dar şi să păstrezi puţin spaţiu liber, pentru orice eventualitate.

ABCDerm solaire Solaire SPF50+ 50gr

Cum se aplică soluţia micelară? Foloseşte un tampon de bumbac umezit în prealabil cu soluţie micelară, cureţă mai întâi faţa, insistând pe zona ochilor (este recomandat să foloseşti tampon separat pentru fiecare ochi) şi pe cea externă a urechilor. Apoi şterge mânuţele, pieptul, burtica şi picioruşele, insistând asupra pliurilor de la gât, subsuoară, zona inghinală, în spatele genunchilor. După aceea, îl întorci pe burtică şi îi cureţi şi spatele. La final, cureţi funduleţul, şanţul interfesier şi zona organelor genitale.

Acesta este un ritual complet de curăţare, dar dacă trebuie să cureţi doar o anumită zonă, cum ar fi mâinile, totul va dura doar 1-2 minute şi puteţi rapid să vă întoarceţi la joacă sau la leneveală pe şezlong.

Foloseşte îngrijirea specifică pentru pielea lui delicată! Fie că veţi petrece vacanţa la mare sau la munte, protecţia solară trebuie aplicată pe pielea delicată a copilului în fiecare zi (chiar şi atunci când afară este înnorat), iar reaplicarea trebuie făcută frecvent, la 2 ore, ori dacă transpiră sau intră în apă. ABCDerm Solaire SPF 50+, cremă de protecţie solară, cu filtre 100% minerale, special formulată pentru pielea delicată a bebeluşilor şi copiilor mici cu vârsta până în 3 ani. Un produs ce protejează pielea fragilă de arsurile solare şi previne intoleranţa la soare datorită eficacităţii maxime a filtrelor Anti-UVB şi a excelentei protecţii Anti-UVA.

 

ABCDerm-moussant-tube200mlAdaugă în bagaj ABCDerm Gel Spumant, varianta travel size, 200ml pentru momente de relaxare şi răsfăţ seara, înainte de culcare. ABCDerm Gel Spumant 200ml, pentru igienă ultra-blândă, are o formulă delicată şi non-agresivă, adecvată pentru scalpul şi pielea fragilă a bebeluşilor şi copiilor, chiar şi pentru cea mai sensibilă. Nu irită ochii şi are o toleranţă excelentă.

Iar în cele din urmă, nu uita de micul tău secret. Adaugă în valiză şi produsele tale de îngrijire pentru că o Supermami este şi o femeie frumoasă. Alege Soluţia micelară Sensibio H20 pentru o igienă blândă şi eficientă pentru tenul tău.

Vacanţa alături de puiul tău poate fi un capitol cu amintiri minunate în viaţa familiei.  Cu ajutoare de nădejde şi o planificare corectă, aceasta va fi una plină de bucurii şi un motiv de încurajare pentru experienţe viitoare şi poate chiar un model pentru alte mămici.

 

Vacanţă plăcută!