Viata in roz!

 

editorial

Totul se transformă când apare un bebeluş în viaţa noastră! Auzi în stânga şi în dreapta că se termină tot ce ai trăit până atunci şi începe o nouă etapă, grea dar frumoasă cum nu e alta! Nu credeam asta la început. Toate acestea păreau vorbe, vorbe şi iar vorbe, bebeluşul meu avea să fie cuminte, iar eu nu aveam să întrerup nimic din activităţile de dinainte – naiva de mine! Nu numai că momentan sunt legată de micuţa mea Mara, dar îmi şi place. Viaţa mea se transformă într-un mod în care nu aş fi gândit că este posibil!
Viaţa de părinte e plină de lacrimi de fericire, de noutăţi, de curiozităţi, dar şi de momente în care cedezi. Nu uita că eşti mamă de acum, nu ai cum să mergi altfel decât înainte! Îţi pui întrebări legate de alimentaţia ta în sarcină? Este oare bine ce mănânci? Oare poate ceva să-i facă rău lui bebe? Ei bine, află din numărul acesta ce este bine să mănânci şi ce înseamnă de fapt să exagerezi.
Emoţiile naşterii nu se compară cu nimic, indiferent a câta oară se întâmplă. Este întotdeauna minunat şi nimic nu te linişteşte mai mult decât prezenţa şi încurajarea primite din partea partenerului tău. Află care este rolul lui şi cum te poate ajuta să treci mai uşor peste travaliu.
Ştiai că un ou atât de mic precum cel de prepeliţă poate face minuni în ceea ce priveşte nutriţia celui mic? Află de la noi când se introduc ouăle de prepeliţă în alimentaţia celui mic, şi câte beneficii aduce.
Nimic nu se compară cu venirea pe lume a copilului tău. Ce faci însă când vine al doilea copil, iar primului trebuie să-i explici exact cum stă treaba? Copiii reacţionează diferit la aflarea veştii că vor avea o surioară sau un frăţior. Reacţia copilului depinde foarte mult de cum îi vei da vestea. Citeşte în ediţia de martie un articol cu totul şi cu totul special.
Dacă ai trecut deja prin asta, ştii exact ce sentimente trăieşte o mamă când, într-o fracţiune de secundă, micuţul tău cade din pat şi se loveşte la cap. Disperarea de moment te face să iei decizii pripite! Nu te impacienta, de cele mai multe ori nu sunt motive de îngrijorare, însă este bine să ştii ce trebuie să faci mai exact, pentru a te asigura că micuţul tău este în siguranţă.
Ediţia de martie vine cu subiecte extrem de utile pentru toate gravidele, mămicile si tăticii. Nu-l rata!

Cu bine,
Echipa CSP

Comments

comments

1 Raspuns to “Viata in roz!”
  1. admin spune:

    test captcha